Autoverhuur Lappeenranta

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Lappeenranta

Vind goedkope autoverhuur in Lappeenranta door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Lappeenranta. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Lappeenranta

Autohuur Lappeenranta
Auto huren Lappeenranta

Lappeenranta (Lappeenranta in het Zweeds) is een Finse stad en gemeente in de provincie Zuid-Karelië, het zuidoosten van Finland ca. 30 km van de grens met Rusland.Het heeft 72.000 inwoners (2012).

Lappeenranta is een van de meest bezochte steden in Finland. Lappeenranta staat bekend als een zomer, vooral omdat het ligt aan het Saimaameer. Dankzij de nabijheid van Rusland, het aantal Russische toeristen aanzienlijk toegenomen in de afgelopen jaren.

De stad is vanaf 1649 en was een garnizoen van Zweden oostgrens-Finland.Na een beroerte in 1741, waar de Zweedse troepen verloren aan de Russen, werd de stad verbrand. De stad behoorde Rusland tussen 1743 en 1811.

Beroemde toeristische attracties zijn onder andere de oude fort, met een groot aantal musea en cafes. Het herbergt een tweedaags cultureel festival in begin augustus. Het havengebied heeft een aantal restaurants en een geweldig uitzicht op het meer en de cruises naar Vyborg en de nabijgelegen Saimaa kanaal. Op de centrale markt kunnen genieten van lokale specialiteiten. De stad heeft de oudste Griekse Orthodoxe Kerk Finland uit 1785.Stadhuis, gebouwd in hout door Carl Ludwig Engel in 1829, is ook een bezoek waard.

Luchthaven Lappeenranta luchthaven ligt op 3 km van het centrum.