Autoverhuur Lübeck

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Lübeck

Vind goedkope autoverhuur in Lübeck door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Lübeck. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Lübeck

Autohuur Lübeck
Auto huren Lübeck

Hanzestad Lübeck is de tweede grootste stad in Sleeswijk-Holstein in het noorden van Duitsland en een van de belangrijkste havens van Duitsland.Het is gelegen aan de rivier de Trave en was enkele eeuwen de “hoofdstad” van de machtige Hanze. De stad heeft een bevolking van 210.577 (2011) inwoners. De oude binnenstad van Lübeck is genoteerd op een heuvelrug tussen de rivieren Trave Wakenitz en te koppelen aan de Baltische Zee 15 km verder naar het noorden.

In 700 jaar, tussen 1226 en 1937, Lübeck was een onafhankelijke stad. In 1937 kwam Groot-Hamburg wet in 1937, zodat de stad verloren hun onafhankelijkheid en kwam onder de Pruisische provincie Sleeswijk-Holstein.Men gelooft dat de reden dat de stad verloren onafhankelijkheid is dat Lübeck autoriteiten Hitler weigerde om een ​​toespraak in de stad te maken tijdens de verkiezingscampagne in 1932

Het bombarderen van Lübeck onder 2 Wereldoorlog I vernietigde drie van de belangrijkste kerken en grotere delen van het dorp. De oude stad is een UNESCO World Heritage Site en staat bekend om de jaarlijkse traditionele kerstmarkt en mooie voorbeelden van architectuur uit de Middeleeuwen. Lübeck wordt beschouwd als de belangrijkste voorbeeld van een onafhankelijke stad in het middeleeuwse Noord-Europa.

Lübeck is ook beroemd om zijn marsepein productie. Volgens een lokale legende werd uitgevonden in Lübecker marsepein in reactie op de militaire belegering of hongersnood. Het verhaal is dat de stad liep uit alle levensmiddelen, met uitzondering opgeslagen amandelen en suiker, dat werd gebruikt om broden van marsepein te maken

Lübeck is een rijke cultuur en heeft vele kleine musea, een van hen is Lübeck Museum van Puppet.

Lübeck Airport ligt op 8 mijl ten zuiden van Lübeck gelegen.