Autoverhuur Lucerne

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Lucerne

Vind goedkope autoverhuur in Lucerne door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Lucerne. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Lucerne

Autohuur Lucerne
Auto huren Lucerne

Luzern is de Franse naam van de stad die waarschijnlijk beter bekend onder de Duitse naam – Luzern. De stad ligt in het noorden van Zwitserland, en is de hoofdstad van het kanton Luzern.De stad is gelegen waar de rivier uitmondt in de Reuss Vierwaldstätter Lake.De stad Luzern / Luzern heeft ongeveer 60.000 innbbyggere (2010), maar er wordt geschat de hele grootstedelijk gebied met een bevolking te verhogen tot ongeveer 200.000.

Luzern / Luzern is een belangrijk spoorwegknooppunt en toeristische toestroom is aanzienlijk.

De geschiedenis gaat terug tot 700 na Christus, toen het werd een Benedictijner klooster hier, en in de Middeleeuwen gesticht, de stad groeide rond het klooster – en werd een belangrijk commercieel centrum.

Onder de attracties in Luzern, vinden we de grootste en modernste transport museum. Het bevat ook een planetarium en een “Kosmorama”. Chapel anders vermeld. Dit was oorspronkelijk een overdekte houten brug, die werd in 1333 gebouwd over de rivier de Reuss. Binnen in de bovenbouw kunnen een heleboel schilderijen uit de jaren 1600, die de stad en haar geschiedenis afgebeeld. Het was dus een grote culturele catastrofe toen de brug in brand gestoken in 1993. Een kopie werd later gebouwd, dus je kunt weer een gevoel te krijgen van dit unieke gebouw.

Een ander type attractie is de tuinen “Eiger”. Het is gebouwd rond een reusachtige afzetting uit de ijstijd, en de faciliteit ook een museum. In een rotswand in deze indrukwekkende faciliteit, kan men de zogenaamde “Lion Monument” – een gedenkteken voor de gevallenen Zwitserse Garde Aver gesneden uit een grote zandstenen blok. Model van het monument is ontworpen door de beroemde Deense beeldhouwer Bertel Thorvaldsen.

En als de behoefte aan een antenne tour terwijl Lucerne / Luzern, kan men weefsel van de wijk Kriens pad naar de top van de berg Pilatuskulm, gelegen op een hoogte van 2070 m

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Zürich-Kloten International Airport, gelegen op ongeveer 68 km ten noorden van het centrum van Luzern.