Autoverhuur Zürich Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Zürich Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Zürich Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Zürich Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Zürich Luchthaven

Autohuur Zürich Luchthaven
Auto huren Zürich Luchthaven

Luchthaven Zürich (ZRH), ook wel “Flughafen Kloten”, ligt in het dorpje Kloten – ongeveer 12 mijl noorden van Zürich center.Dit is Zwitserland ’s grootste luchthaven – en ook basis voor Swiss International Air Lines en Lufthansa.De luchthaven bedient meer dan 20 miljoen passagiers per jaar.

Zürich Airport werd opgericht in 1921 en is sindsdien meerdere malen uitgebreid – voor het laatst in 2003. Dan, een nieuwe terminal gebouw, en het is gemaakt van een automatische treinverbinding tussen de nieuwe en de oude terminal.

Veel internationale luchtvaartmaatschappijen zijn verantwoordelijk voor een verscheidenheid van vaste route diensten naar de bestemmingen in grote delen van de wereld.

Er is een grote selectie van cafes, restaurants en winkels op luchthaven van Zürich. Gezien het feit dat Zwitserland geen lid is van de EU, duty free aanbod voor alle buitenlandse passagiers ongewoon groot.

Met het openbaar faciliteiten onder andere omstandigheden, het grote congrescentrum genoemd. Er zijn een aantal van de huur kantoren en vergaderzalen voor maximaal 120 personen in de. Het centrum biedt natuurlijk fax, telefoon en internet diensten.

Om de luchthaven van Zürich naar Zürich centrum, heb je veel mogelijkheden. Er zijn treinen van een station naar een van de terminals – niet alleen Zürich, maar ook met Bern, Bazel en Luzern / Luzern. Ook bus service is zeer goed (en ook nachtbussen). Anders kan men gebruik maken van natuurlijk taxi.

Wilt u een auto in Zürich, de gerenommeerde en internationale autoverhuurbedrijven Avis, Budget, Europcar, Hertz, National en Sixt kantoren op de luchthaven te huren.

Er zijn een aantal hotels in en nabij Zürich Airport. De dichtstbijzijnde is het Hilton Zürich Airport en Novotel Zürich Airport Messe. Veel van de hotels die een beetje verder weg, biedt een gratis pendelbus van de luchthaven.