Autoverhuur Moskou Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Moskou Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Moskou Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Moskou Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Moskou Luchthaven

Autohuur Moskou Luchthaven
Auto huren Moskou Luchthaven

Moskou Domodedovo International Airport (DME) is Rusland belangrijkste luchthaven, en de meest moderne in het land.De luchthaven is ook een van Europa’s drukste, waar ongeveer 22 miljoen passagiers per jaar (2011).

Moskou Domodedovo Airport ligt 42 km ten zuidoosten van Moskou centrum.

De luchthaven werd geopend in 1964 en heeft twee terminals. A 3 terminal is in aanbouw en bij het openen, de luchthaven kon verwerken 35 miljoen passagiers per jaar.

Maar liefst 77 luchtvaartmaatschappijen hebben directe vluchten van Moskou Domodedovo Airport naar bijna 241 nationale en internationale bestemmingen.

Er zijn een aantal van de faciliteiten op de luchthaven, met inbegrip van een zeer goede selectie van winkels, restaurants, cafes en bars. Daarnaast kiosk, draadloos internet, ATM, wisselkantoor, informatiebalie, reizen, roken, medisch centrum, apotheek, VIP Lounge, kapel en moskee. De luchthaven is ook goed aangepast voor gehandicapten.

Dichtstbijzijnde hotels liggen Domodedovo Airport Hotel, gelegen op 1 km van de terminal. Er zijn pendelbussen tussen het vliegveld en hotel.

Om van het vliegveld naar het centrum van Moskou, kan men gebruik maken van de sneltrein, trein, bus of taxi. Als u een auto wilt huren in Moskou, heeft een aantal internationale autoverhuur kantoren op de luchthaven – met inbegrip van Hertz, Sixt, Avis en Europcar.