Autoverhuur Moskou

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Moskou

Vind goedkope autoverhuur in Moskou door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Moskou. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Moskou

Autohuur Moskou
Auto huren Moskou

Moskou is de hoofdstad van Rusland, en de grootste stad van Europa met 11,6 miljoen inwoners in het grootstedelijk gebied (2012).Moskou is ruwweg gelegen in het Europese deel van Rusland aan de rivier de Moskou.

De stad is de grootste industriële Rusland, financiële en commerciële stad en het land de belangrijkste transport hub. Daarnaast Moskou is het land de wetenschappelijke en culturele centrum en heeft meer dan 80 hogescholen en universiteiten – waaronder de universiteit van Moskou uit 1755.

De stad heeft vele musea en kunstcollecties. Het meest bekend is de Tretjakov-galerij met een grote collectie van Russische kunst uit verschillende periodes, Pushkin Museum – met producties van klassieke en moderne kunst, alsmede Historisch Museum van Moskou.

Moskou is wereldberoemd om zijn architectuur en het historische centrum, vinden we ‘Kremlin van Moskou “, met muren en een fort uit de jaren 1400 met 19 torens. Binnen de muren zodanig Tsaren kroning kathedraal “Uspenski” uit 1479, Blagovesjtsjens kathedraal uit 1489 en een aantal andere kerken, kathedralen en paleizen.

Ten oosten van het Kremlin “Krasnaya Ploschad” of “Red Square” – een oude plein in de Sovjet-periode werd gebruikt om grote politieke bijeenkomsten en militaire parades.Hier vindt u ook Leni Mausoleum – een van de meest bezochte bezienswaardigheden van de stad en de St. Basil’s Cathedral van 1550 is – en dat is de beroemdste kerk van Rusland met zijn negen kleurrijke koepelvormige torens.

Andere populaire toeristische attracties in Moskou zijn onder andere concertzaal “Tsjajkovskijhallen”, Bolshoi Theater, Malyjteatret, staat circus en de pop.

4 km ten westen van het Kremlin in Moskou is “Moscow City” – met woningen, kantoren, winkels en pretpark.

Moskou heeft vijf luchthavens – waarvan 2 van hen zijn internationaal. De belangrijkste luchthaven (en natie) is Moskou Domodedovo International Airport, gelegen 42 km ten zuidoosten van het centrum.