Autoverhuur Port Elizabeth

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Port Elizabeth

Vind goedkope autoverhuur in Port Elizabeth door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Port Elizabeth. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Port Elizabeth

Autohuur Port Elizabeth
Auto huren Port Elizabeth

Port Elizabeth ligt in de Zuid-Afrikaanse provincie Oost-Kaap, met name in Algoa Bay (Indische Oceaan), ongeveer 700 km ten oosten van Kaapstad.De stad heeft 1,2 miljoen inwoners, inclusief voorsteden (2010).

Port Elizabeth is een van Zuid-Afrika’s belangrijkste zeehavens, en in aanvulling op de inkomsten uit de export aanzienlijk zijn, is het toerisme een belangrijke bedrijfstak.

Port Elizabeth is opgericht in 1820 door de Britse kolonisten – en de stad werd genoemd naar de vrouw van de eerste gouverneur, Elizabeth. De Britten hadden er ook geweest, en had al in 1799 een fort op de site gebouwd – “Fort Frederick”. Deze bestaat nog steeds en is momenteel een van de belangrijkste bezienswaardigheden.

Het was echter al mensen rond Algoabaai voor honderden jaren. Ook de Europeanen was er in de late jaren 1400 – met inbegrip van de Portugese ontdekkingsreiziger Bartholomew Diaz en Vasco da Gama.

Een van de meest populaire attracties in Port Elizabeth, is de uitnodigende stranden. Een beetje buiten de stad, vinden we ook een beroemde National Park – Addo Elephant National Park. Het werd opgericht in 1931 als een toevluchtsoord voor de elf resterende olifanten in het gebied. De park gebleken grote invloed kan worden gezet bij uitsterven van de olifantenpopulatie en vandaag voorkomen herbergt meer dan 450 individuen – naast een groot aantal andere zoogdieren. De oorspronkelijke park is sindsdien uitgebreid met de Woody Cape Nature Reserve, zoals onder meer omvat St. Croix Island en Bird Island – waar sprake is van een rijke vogelleven.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is de luchthaven Port Elizabeth, gelegen op 11 km ten zuidoosten van het centrum.