Autoverhuur Poznań

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Poznań

Vind goedkope autoverhuur in Poznań door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Poznań. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Poznań

Autohuur Poznań
Auto huren Poznań

Poznań is een stad van ongeveer 560.000 inwoners (2008), gelegen aan de rivier de Warta in het centrum van Polen – ongeveer halverwege tussen Warschau en Berlijn.Poznań is een van de belangrijkste industriële Polen steden – en het heeft ook grote betekenis als commerciële, culturele en educatieve centrum. Hier is een voorbeeld waaronder de beroemde Adam Mickiewicz University, die meer dan 130.000 studenten.

Poznań is een van de oudste steden van Polen, en het was op het hoogtepunt van hun macht – met inbegrip van als de eerste zetel – in de jaren na 1200. Het centrum lag op de rechteroever. Uiteindelijk, een nieuwere, Duitse stad gebouwd op de linkeroever – en hier was het centrum van de macht in 1500, onder de Poznan volgende hoogtijdagen. In 1793 kwam de stad onder Pruisische heerschappij, maar sinds 1919 heeft behoord tot Polen. Net als vele andere Poolse steden, Poznań sterk verwoest tijdens de 2e Tweede Wereldoorlog -, maar was in de vroege naoorlogse jaren geheel verbouwd.

Veel van Poznan attracties bevinden zich in de oude binnenstad. Hier is de oude middeleeuwse plein met het stadhuis uit de jaren 1300 met zijn huidige gevel is uit de jaren 1500.

De oude stad hebben we ook Gorka Palace, een complex van gebouwen uit de jaren 1500, zoals huizen van de stad archeologisch museum. Door andere culturele instellingen, worden de volgende genoemd: De prachtige Raczynski Library uit de jaren 1800, bijzonder museum van muziekinstrumenten, het Oude Koninklijke Paleis (die nu een museum herbergt) en Zamek Cesarski – een paleis ingehuldigd in 1910 voor de Duitse keizer Wilhelm II. Het is op dit moment als een cultureel en historisch museum.

Beroemdste gebouw Poznan is de indrukwekkende St. Peter en St. Paul’s Basiliek, dat is de oudste kathedraal van Polen (begonnen al in de 900s).

Anders Poznań bekend is dat ze hosten twee van de meest populaire culturele Polen evenementen – de jaarlijkse Malta Theater Festival en Henryk Wieniawski International Violin Competition, gehouden om de vijf jaar.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Henryk Wieniawski Airport, gelegen op 7 mijl ten westen van het centrum.