Autoverhuur Warschau

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Warschau

Vind goedkope autoverhuur in Warschau door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Warschau. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Warschau

Autohuur Warschau
Auto huren Warschau

Warschau is de hoofdstad van Polen en het land de grootste stad.Het is ook het belangrijkste centrum van cultuur, wetenschap, politiek en het bedrijfsleven. Warschau is gelegen aan de Vistula rivier, ongeveer 350 km ten zuiden van de Baltische Zee – en de bevolking van de stad goed is ongeveer 1,7 miljoen (2008). Het nemen van de voorstedelijke gebieden met stijgende bevolking van bijna 3 miljoen.

Warschau heeft de status van stad sinds 1334, en de stad hebben historisch een belangrijke rol gespeeld in de verschillende heersers (waaronder Zweeds, Duits en Russisch). De verschillende culturele invloeden hebben hun stempel gedrukt op de architectuur van de stad – die zwaar werd beschadigd tijdens de 2 Wereldoorlog.

Old Town (Stare Miasto) is het historische centrum van Warschau werd herbouwd na de oorlog in zo’n succesvolle manier dat het kwam op de UNESCO Wereld Erfgoed lijst – als een bijzonder voorbeeld van een historisch erfgoed site.Veel van de beroemdste bezienswaardigheden van Warschau zijn gewoon in de oude stad. Dit omvat de het indrukwekkende paleis-plein met het Koninklijk Paleis, koning Zygmunt Column en Kobbertakspalasset – en het historische marktplein, dat wordt omgeven door prachtige bakstenen gebouwen. Ook de resten van de oude muren van Port fort en de grote Branicki Palace moet worden vermeld, dat dicht bij het Koninklijk Paleis.

Warschau heeft ook vele prachtige kerken te pronken. Onder deze zijn St. John’s Cathedral (gebouwd in het laatste deel van de jaren 1400), Jezuïetenkerk uit de vroege jaren 1600 en Kerk van St. Martin uit de jaren 1300. Andere suggesties kerken zijn St. Florian en St. Michael Kathedraal, St. Anna-kerk en de St. Alexander Kerk.

Anders Warschau een belangrijk Europees cultureel centrum – met diverse theaters, concertzalen en opera. Daarnaast zijn er een aantal interessante musea in de stad. Een van de meest populaire is de Frederic Chopin Museum (gewijd aan de wereldberoemde componist), maar ook het Nationaal Museum, Historisch museum van Warschau en de speciale motor museum is zeker een bezoek waard.

Warschau is ook een winkelstad – met verschillende grote winkelcentra, in aanvulling op de meer traditionele markten. Anders zijn er veel winkels in de oude stad, waar dergelijke je kunt kopen wat souvenirs en typisch Poolse handwerk.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Warschau Frederic Chopin Airport, gelegen 10 km ten zuidwesten van Warschau.