Autoverhuur Warschau Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Warschau Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Warschau Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Warschau Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Warschau Luchthaven

Autohuur Warschau Luchthaven
Auto huren Warschau Luchthaven

Warschau Frederic Chopin Airport (WAW) – vernoemd naar de wereldberoemde componist – is gelegen op 10 km ten zuidwesten van Warschau center.De luchthaven bedient meer dan 8 miljoen passagiers per jaar.

De luchthaven is op dezelfde locatie sinds 1910, en sinds 1934, de belangrijkste luchthaven van Polen hier gevestigd. Onder 2 Wereldoorlog werd het volledig verwoest door bommen, maar een nieuwe internationale terminal werd voltooid in 1969. De huidige terminal werd gebouwd in 1992 tot nationale en internationale verkeer te scheiden.

Een gloednieuwe luchthaven werd in 2008 afgerond, 40 km ten noorden van Warschau – en het dient als hulp Airport voor de belangrijkste luchthaven, in het bijzonder als het gaat om charterverkeer. Het zal uiteindelijk in staat zijn om 2,3 miljoen passagiers te verwerken.

Een aantal luchtvaartmaatschappijen, evenals de Poolse internationale, exploiteert een groot aantal regelmatige vluchten naar bestemmingen in heel Europa.

Er is geen treinverbinding vanaf het vliegveld naar het centrum van Warschau, maar de bus service is goed – en je kon ook een taxi nemen. Wilt u een auto in Warschau, verschillende internationale autoverhuurbedrijven huren op de luchthaven haar relaties – zoals Avis, Budget, Europcar, Hertz en National.

Warschau Airport heeft een bruikbaar scala aan winkels, restaurants en bars. Er zijn ook twee internet cafes in de luchthaven. Daarnaast zijn er vergaderzalen, informatiebalie, banken, geldautomaten, wisselkantoren, postkantoor en een medisch centrum.

Vlak bij de luchthaven, zijn er twee kleinere hotels – Falcon Transit Hotel en Courtyard by Marriott. Anders, de selectie van hotels groot en gevarieerd in en rond de Warsaw.