Autoverhuur Prestwick

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Prestwick

Vind goedkope autoverhuur in Prestwick door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Prestwick. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Prestwick

Autohuur Prestwick
Auto huren Prestwick

Prestwick is een klein kustplaatsje gelegen in het zuidwesten van Schotland op afstand Firth of Clyde, met name in de regio South Ayrshire.De stad ligt ongeveer 50 km ten zuidwesten van Glasgow.

Ongeveer 3 mijl ten zuiden van Prestwick is de grotere stad Ayr. De twee steden zijn steeds meer en meer samen.

De stad staat bekend om zijn golfbanen, in het bijzonder “Prestwick Golf Club”. Deze werd opgericht in 1851, is Prestwick bekend als de geboorteplaats van “The Open Championship” – de oudste kampioenschap golf’s. In aanvulling op de Golf Club, de stad heeft twee andere golfbanen.

Een van de toeristische attracties van de stad zijn de ruïnes van de oude kerk van St. Nicolaas uit 1100, dat dicht bij Prestwick Rail Station. De kerk wordt omgeven door een oud kerkhof.

De belangrijkste straat in Prestwick bestaat uit een aantal gespecialiseerde winkels en leuke restaurants en bars, en langs de kust is er een lange promenade – waar is er ook een buitenzwembad.

Prestwick heeft ook een aantal tennisbanen, en ook gastheren een van de grootste bowling. In de zomer zijn er goede baden in Prestwick langs de kust – waar je de grote mijl lange strand.

Net buiten de stad is Glasgow Prestwick International Airport.Deze luchthaven wordt vooral gebruikt door goedkope luchtvaartmaatschappijen zoals Ryanair.