Autoverhuur Samos

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Samos

Vind goedkope autoverhuur in Samos door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Samos. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Samos

Autohuur Samos
Auto huren Samos

Het Griekse eiland Samos in de Egeïsche Zee ligt – op slechts 2 km van de kust van Turkije – en heeft ongeveer 34.000 inwoners (2010).

Het eiland Het landschap wordt gedomineerd door de twee bergen Ampelos en Kerkis. Dit laatste is het eiland het hoogste, het meten van 1434 m De kustlijn van Samos is gevarieerd stranden (vooral in het noorden en zuidwesten) steile kliffen en inhammen.

De grote wiskundige en filosoof Pythagoras werd geboren op het eiland Samos in het jaar 580 voor Christus Kr., En leefde zijn hele leven hier.

Samos heeft een grote charterverkeer in de zomer, waar de zon, zwemmen en strand zijn de focus. Het eiland heeft ook veel kloosters en ruïnes van middeleeuwse kastelen en ruïnes van Heraion Tempel vanaf 570 voor Christus Kr. is een UNESCO World Heritage Site. Ook de oude havenstad Pythagorion genoteerd op de UNESCO-lijst. Hier ziet u de ruïnes van Griekse theater, Romeinse baden en de resten van vestingwerken.

Capital “Samos Town” is gelegen aan de noordoost kust van het eiland en heeft ongeveer 6300 inwoners. Het is het eiland administratief centrum en de grootste zeehaven. Vanaf hier kunt u de ferry nemen om dergelijke Piraeus en Turkije.

Naast de hoofdstad is Samos Kokkari, Pythagorion en Votsalakia de meest populaire toeristische bestemmingen op het eiland.

Samos International Airport ligt 9 km ten zuidwesten van de hoofdstad.