Autoverhuur Sint-Petersburg

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Sint-Petersburg

Vind goedkope autoverhuur in Sint-Petersburg door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Sint-Petersburg. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Sint-Petersburg

Autohuur Sint-Petersburg
Auto huren Sint-Petersburg

Sint-Petersburg is de tweede grootste stad van Rusland. Het is op het westen van het land, waar de rivier de Neva uitmondt in de Golf, en heeft 4.880.000 inwoners (2010). Sint-Petersburg werd opgericht door tsaar Peter de Grote in 1703, en was de hoofdstad van Rusland in de periode 1712-1918.In de jaren 1914-1924 werd de stad bekend als Petrograd – Leningrad en 1924-1991.

Sint-Petersburg is een van de belangrijkste havens van Rusland. In aanvulling op de locatie van de Golf van Finland, is het ook verbonden met de Witte Zee via Lake Ladoga en Kvitsjøkanalen – en Moskou door middel van Volga-Baltic-kanaal.

Sint-Petersburg heeft een aantal trendy bezienswaardigheden te bieden. Het meest bekend is het enorme complex Hermitage, zoals onder andere de beroemde Winterpaleis van de jaren 1750. Hier vinden we een van de grootste en oudste musea – indien deze kunt zien werken van Michelangelo, Leonardo da Vinci, Rembrandt, Van Gogh en Picasso.

Onder de andere historische bezienswaardigheden, worden de volgende genoemd: Peter-Paul vesting, gesticht in 1703 (terwijl bsyen) – die een historisch museum en Peter-Paul-kathedraal, Alexander Nevski-klooster (1710), Opstandingskerk (1881) bevat met zijn karakteristieke koepels en Kazankathedraal (gebouwd in het begin van 1800 naar het model van St. Peter’s in Rome ).

Kazan Kathedraal in St. Petersburg parade straat Nevsky Prospekt. Het is een 25 meter breed en vier kilometer lange boulevard die van Aleksandr Nevski-klooster strekt zich uit tot het centrale plein van de Aleksandr Nevski-klooster. Hier zijn de hotels en restaurants in een rij, in aanvulling op een aantal grote winkelcentra.

Sint-Petersburg is een prachtige stad, en het centrale gebied – waaronder ook een aantal prachtige bruggen en kanalen – een UNESCO World Heritage Site.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is internationale luchthaven Pulkovo, gelegen 22 km ten zuiden van Sint-Petersburg.