Autoverhuur Skopelos

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Skopelos

Vind goedkope autoverhuur in Skopelos door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Skopelos. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Skopelos

Autohuur Skopelos
Auto huren Skopelos

Skopelos is het tweede grootste eiland van de Sporaden, een groep eilanden in de Egeïsche Zee voor de oostkust van Griekenland.De bevolking van het eiland is ongeveer. 6000 (2010). Skopelos behoort tot de prefectuur van Magnesia, gelegen tussen de naburige eilanden Skiathos en Alonissos.Skopelos is, net als de rest van de Sporaden, een populaire toeristische bestemming – en het hotel aanbod is breed en gevarieerd.

De belangrijkste stad van Skopelos heeft dezelfde naam als het eiland, en het is prachtig gelegen aan noordoosten van het eiland. Ook het stadje Glossa en Loutraki havenstad aan de andere kant van Skopelos worden vermeld. Ze zijn dicht bij elkaar (Glossa op een hoge klif boven Loutraki) gelegen.

Velen hebben in vergelijking met de aard van Skopelos met het Italiaanse platteland van Toscane, vanwege de groene, heuvelachtige terrein – zoals bestaat uit prachtige olijfgaarden, vruchtbare vlaktes en verspreide smågårder. Anders is het ook relatief hoge bergen op het eiland – waar de hoogste, Delhi, stijgt 681 meter

Onder bezienswaardigheden van het eiland, in aanvulling op de vele mooie stranden, is een voorbeeld een aantal kloosters en kleine kerken. Klooster “Klooster van de Heilige Taxiarches (met een kerk uit 600 na Christus) ligt net buiten Glossa, en is een populaire toeristische bestemming. Anders is de kerk van Agios Athanasios uit de 1000’s en het Venetiaanse fort genoemd. Beide sites zijn in Skopelos Town.

Veel van de scènes in de beroemde film “Mamma Mia!” werd opgenomen op Skopelos.

De dichtstbijzijnde luchthaven bevindt zich op de naburige Skiathos.