Autoverhuur Szczecin

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Szczecin

Vind goedkope autoverhuur in Szczecin door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Szczecin. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Szczecin

Autohuur Szczecin
Auto huren Szczecin

Szczecin is een van de oudste en grootste steden van Polen met een bevolking van 407.811 (2011) inwoners in het noorden van Polen aan de grens met Duitsland.Het centrum beslaat beide zijden van de rivier de Oder, en ook op verschillende eilanden.

Een van de attracties is de oude stad met cafes, restaurants en winkels. Oude stad is gerenoveerd in de late 1990’s, en veel van de nieuwe gebouwen zijn reconstructies van gebouwen die werden vernietigd tijdens de Tweede Wereldoorlog. Na de oorlog was het onzeker of de stad deel moeten uitmaken van Duitsland zijn of worden opgenomen in Polen, maar het was in 1946 besloten dat het Poolse zijn.

Het is een belangrijk cultureel centrum met vele theaters, musea en concertzalen. Gezinnen met kinderen zullen genieten van meer dan een uitstapje naar het poppentheater Pleciuga te nemen, en voor degenen die graag kastelen en oude gebouwen hertogelijk paleis in plaats daarvan. Ook diverse kathedralen en kerken heeft, een van hen is de St. Jacobs Kathedraal

De stad heeft een overvloed aan groene gebieden: parken en lanen en wegen van bomen geplant in het midden van het veld naar het gebied van het verkeer (waar vaak tramsporen worden gelegd) te scheiden. Het feit dat het lijkt Parijs een natuurlijke verklaring.Het werd herbouwd in 1880 naar een ontwerp van Georges-Eugène Haussmann, die Parijs opnieuw ontworpen onder Napoleon III.

Scheepsbouwsector van belang is, en hier is Stocznia Szczecinska die van Polen grootste. Het heeft een visserij-industrie en een staalfabriek. De haven is een van de grootste in Polen.

“Solidariteit” Szczecin Goleniów luchthaven ligt 45 km ten noordoosten van de stad.