Autoverhuur Tilburg

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Tilburg

Vind goedkope autoverhuur in Tilburg door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Tilburg. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Tilburg

Autohuur Tilburg
Auto huren Tilburg

Tilburg in het zuiden van de Nederland – in de provincie Noord-Brabant – ongeveer 7 km van de grens met België.Tilburg heeft 206.000 inwoners (2011), en is de 6e grootste stad van het land.

Tilburg is eerder een belangrijk industrieel centrum met een nadruk op de wolindustrie, maar vandaag is het maar een paar spinnerijen weer.

De stad heeft een katholieke universiteit, kerken, kloosters, synagogen en moskeeën, en het hoogste gebouw in Tilburg toren “West Point Tower” – die 141,6 meter meet.

Enkele van de belangrijkste historische bezienswaardigheden zijn Heikese kerk uit 1619, Heuvelse Kerk 1889/49, Paleishal.

Andere toeristische attracties in Tilburg zijn Audax Textielmuseum, Art Museum “De Pont” – met tentoonstellingen van hedendaagse kunst uit binnen-en buitenland, het pretpark Efteling (ten noorden van de stad), Tilburg Natuur Museum en het Museum van de lokale geschiedenis tentoonstellingen – waar u ook de afdeling bezoeken “Vincents kunst Room” (toegewijde schilder Vincent van Gogh).

Het is ook geweldig winkelen in de stad met kleine speciaalzaken en grote warenhuizen en er zijn ook een aantal parken en recreatiegebieden op dit gebied.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Eindhoven Airport, ligt 32 mijl ten zuidoosten van Tilburg.