Autoverhuur Zakynthos

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Zakynthos

Vind goedkope autoverhuur in Zakynthos door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Zakynthos. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Zakynthos

Autohuur Zakynthos
Auto huren Zakynthos

Zakynthos is een eiland in de Ionische Zee, die ligt voor de westkust van Griekenland (En een deel van de archipel van de Ionische eilanden).De belangrijkste stad van de zelfde naam als het eiland, en het maakt ook de prefectuur als Zakynthos is het administratieve centrum van. Over het geheel genomen het eiland is de thuisbasis van ongeveer. 40.000 inwoners, en heeft een oppervlakte van ongeveer 410 km2.

Mensen hebben geleefd op Zakynthos sinds het stenen tijdperk, en het eiland wordt genoemd in de Ilias en de Odyssee, de belangrijkste werken van de blinde oldtidsdikteren Homerus. De Sint Dionysios van Zakynthos is het eiland de belangrijkste beschermheer, geboren in 1546.

Er zijn weinig historische bezienswaardigheden op Zakynthos, als het eiland meerdere malen getroffen door verwoestende aardbevingen – de laatste keer in 1953. Slechts vier gebouwen in Zakynthos stad overleefde, en drie van hen zijn onder toeristen attracties van het eiland: St. Dionysos Kathedraal, de St. Nicolaaskerk en de Nationale Bank.

Anders Zakynthos een populaire toeristische bestemming voor duikers en er zijn ook verschillende mooie stranden hier. Het eiland is waarschijnlijk het meest bekend om is de grote zeeschildpadden die hier komen elk jaar om hun eieren te leggen in het zand. Dit betekent dat op een aantal van de stranden hebben bepaalde beperkingen, met inbegrip van ingevoerde verbieden het graven in het zand, en sommige stranden hebben geen toegang voor het publiek na tijd. 19. Een unieke attractie in Navagio aan de zuidwestkust is het wrak van een oude smokkelaar schip, dat alleen toegankelijk is van de zee.

Zakynthos Airport is ongeveer. 6 km ten zuiden van de stad Zakynthos.