Autoverhuur Zakynthos Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Zakynthos Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Zakynthos Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Zakynthos Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Zakynthos Luchthaven

Autohuur Zakynthos Luchthaven
Auto huren Zakynthos Luchthaven

Zakynthos Airport – “Dionysos Solomos” (ZTH) ligt ten zuidoosten van het eiland Zakynthos in de Ionische Zee, ca.. 6 km ten zuiden van het centrum van de stad Zakynthos.

De luchthaven bedient ongeveer 1,1 miljoen passagiers per jaar, en de luchtvaartmaatschappij Olympic Airlines heeft regelmatige vluchten naar Athene en een aantal steden in heel Europa.Verschillende budget maatschappijen in aanvulling op een groot deel van charter verkeer.

Zakynthos Airport werd voor het eerst geopend in 1972 en beschikt over een terminal. Er zijn relatief weinig voorzieningen voor reizigers op de luchthaven, maar het is een cafe / bar, duty free shop, informatiebalie, en ATM.

Om van de luchthaven naar Zakynthos stad, kunt u een bus of taxi. Sommige hotels hebben ook shuttle service van en naar Zakynthos Airport.

Als u een auto wilt, een aantal van de bekende, internationale verhuurbedrijven vertegenwoordigd op de luchthaven te huren – met inbegrip van Hertz, Alamo, National en Europcar. Het is populair om een ​​auto op het eiland Zakhyntos huren, en je bent dan in staat om een ​​aangename dagtochten en het ontdekken van nieuwe plaatsen in hun eigen tempo te maken.