Autoverhuur Brisbane Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Brisbane Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Brisbane Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Brisbane Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Brisbane Luchthaven

Autohuur Brisbane Luchthaven
Auto huren Brisbane Luchthaven

Luchthaven van Brisbane (BNE) bevindt zich in de Australische staat Queensland – ongeveer 13 mijl ten noordoosten van Brisbane center.De luchthaven heeft twee terminals, en is de 3 drukste – na Melbourne en Sydney.De luchthaven werd geopend in 1988 en bedient circa 20 miljoen passagiers per jaar.

Vanaf 2011 zijn er rechtstreekse vluchten van Brisbane Airport naar 46 binnenlandse bestemmingen en 32 internationale – met regelmatige vluchten naar dergelijkeDubai, Hong Kong, Los Angeles en Singapore.

Er zijn goede openbaar vervoer van het vliegveld naar de stad, dan kunt u kiezen tussen bus, trein (AirTrain) of per taxi. Als u een auto wilt huren in gerenommeerde bedrijven Brisbane zoals Avis, Budget, Europcar, Hertz, Thrifty en Redspot op de luchthaven. Rijden naar het centrum is ongeveer 20 tot 30 minuten. – Afhankelijk van het verkeer.

Brisbane Airport heeft een breed scala aan winkels en eetgelegenheden, en bij beide terminals zijn diverse geldautomaten. Andere faciliteiten op de luchthaven een wisselkantoor, een excursiebalie, parkeerterreinen en parkeergarages. Grenzend aan de luchthaven, Novotel Brisbane Airport Hotel, als je accommodatie hier.