Autoverhuur Fish Hoek

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Fish Hoek

Vind goedkope autoverhuur in Fish Hoek door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Fish Hoek. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Fish Hoek

Autohuur Fish Hoek
Auto huren Fish Hoek

Fish Hoek (Vissers Bay) is een klein kustplaatsje aan het oostelijke uiteinde van de Fish Hoek Valley in False Bay – 30 km van Kaapstad, Fish Hoek, dat vandaag officieel is een wijk inDe bevolking is ongeveer 16.000 (2010). De traditionele middelen van bestaan ​​in Fish Hoek is – zoals de naam al aangeeft – verband met de visvangst, maar uiteindelijk is het toerisme, dat dominant is geworden. De stad trekt toeristen vooral geïnteresseerd in surfen, zeilen en kajakken – maar ook bij ‘gewone’ zwemmers zijn Fish Hoek populair.

Nederlandse kolonisten (Boers) in de stad aangekomen in 1652 en dwong de oorspronkelijke bewoners weg. Toch heeft de stad een Nederlands tintje.

Tot een paar jaar geleden was het niet mogelijk om alcohol te kopen in Fish Hoek. Toch is het onmogelijk om alcohol te kopen in de winkel, maar als gevolg, investeringen in het toerisme, dient nu alcohol in bars van de stad en restaurants.

Het strand in Fish Hoek gaat over. 1,5 km lang en is gelegen in de baai (False Bay) beschermt tegen de sterke stroming uit. Er zijn echter grenzen aan hoe ver van de kust u kunt zwemmen, en een groot aantal lijfwachten te passen dat de zwemmers blijven binnen de veilige zone.

Als u wilt dat een wijziging van de zee en strand, terwijl in Fish Hoek, een trip naar de bergen in de buurt van de stad aan te bevelen. Er zijn een aantal interessante zandsteen en kalksteen grotten.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Cape Town International Airport, 35 mijl ten noordoosten van Fish Hoek gelegen.