Autoverhuur Friedrichshafen

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Friedrichshafen

Vind goedkope autoverhuur in Friedrichshafen door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Friedrichshafen. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Friedrichshafen

Autohuur Friedrichshafen
Auto huren Friedrichshafen

Friedrichshafen ligt aan de noordkant van het Bodenmeer in de deelstaat Baden-Württemberg in het zuiden van Duitsland vlakbij de grens met Zwitserland en Oostenrijk.Friedrichshafen heeft een bevolking van 59 286 (2011) inwoners.

Ongeveer tweederde van de stad werd verwoest tijdens de 2e Wereldoorlog. De meest ernstige bomaanslag vond plaats op 28 april 1944 en vernietigde het grootste deel van het oude stadscentrum.

Friedrichshafen was eerder vooral bekend als de geboorteplaats van de Zeppelin luchtschip bedrijf en de Dornier Flugzeugwerke. In 1899 begon graaf Ferdinand von Zeppelin begonnen met de bouw van zijn eerste luchtschip ballon en het jaar na het vliegen luchtballon drie keer over de Bodensee. Het werd toen richtte een bedrijf om de technologie te ontwikkelen, en in 1908 het leger kon de afgewerkte luchtschip te kopen Z3

Er is een museum aan de Bodensee, waar men kan leren over de geschiedenis van de zeppelin houders. In de afgelopen jaren, een aantal kleine Zeppelin luchtschepen (Zeppelin NT), zijn gebouwd met behulp van moderne technologie, en deze kunnen worden geboekt voor rondleidingen. Dornier Museum op de luchthaven is nog een museum gewijd aan de luchtvaart en haar geschiedenis.

Elk jaar, de stad luchtvaart concurrentie waar de laatste Europese vliegtuigen deelnemen.

Om te gaan wandelen of fietsen langs de promenade aan de Bodensee is een populaire activiteit in Friedrichshafen. Graf-Zeppelin-Haus Cultureel Centrum is uitgegroeid tot een populaire locatie voor congressen, conferenties en andere evenementen.

Friedrichshafen Airport ligt op 3 km ten noorden van de stad.