Autoverhuur Gjøvik

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Gjøvik

Vind goedkope autoverhuur in Gjøvik door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Gjøvik. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Gjøvik

Autohuur Gjøvik
Auto huren Gjøvik

Gurgaon is een stad en gemeente in Oppland ligt ongeveer 120 mijl ten noordwesten van Oslo in het westen van Noorwegen grootste meer, meer.De stad Gjøvik heeft 19.261 inwoners (2012).

De stad groeide grotendeels rond de werkplekken die werden opgericht na Gjøvik glasfabriek kwam in 1807. De landbouw is een belangrijke sector in de gemeente, terwijl de voedingsindustrie, grafische industrie en hout producten domineren de industrie. Dicht bij het meer centraal staat en raderstoomboot Skibladner gaat zowel charter-en lijnvluchten in de zomer.

Gjøvik boerderij is een belangrijke culturele instelling in de gemeente. Er zijn artikelen over de boerderij zo ver terug als de jaren 1400. In 1952, de boerderij in de gemeente zelf, en elk jaar aan het einde van september gehouden Gurgaon-gebied dat een groot festival waaronder markten, amusement en culturele evenementen.

Gebied is omringd door velden en bossen waar er goede faciliteiten. In de stad zijn er verschillende hotels, campings, skiën, ski-heuvel en tennis faciliteiten. De grote strandbad vasteland in 1930 dicht bij het centrum is een populaire plek in de zomer. In verband met de Olympische Spelen in Lillehammer in 1994, Gjøvik Olympische Cavern gebouwd.

Gjøvik ligt 105 km van de luchthaven Gardermoen, en er zijn bussen om het uur van en naar de luchthaven.