Autoverhuur Ioannina

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Ioannina

Vind goedkope autoverhuur in Ioannina door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Ioannina. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Ioannina

Autohuur Ioannina
Auto huren Ioannina

Ioannina is gelegen ten noordwesten van Griekenland, en is de grootste stad in de historische regio Epirus.Ioannina heeft ongeveer 111.000 inwoners (2011), en ligt op 500 meter boven de zeespiegel – op de westelijke oever van het meer Pamvotis.

De stad ligt op 450 km ten noordwesten van Athene. Ioanninna – zoals de lokale bevolking ook wel “Jannena” of “Jannina” – staat bekend om zijn productie van feta kaas en haar bronwater Zagori.De stad heeft ook een eigen universiteit, met ongeveer 20.000 studenten.

Ioannina heeft een mediterraan klimaat met warme droge zomers en milde, natte winters. De winters zijn een beetje kouder dan aan de kust.

De stad van de grootste toeristische attractie is het eiland “Nisi” – gelegen in Lake Pamvotis. Er zijn verschillende passagiersboten naar het eiland, en de rit duurt 15 minuten. Op het eiland zijn er verschillende kloosters, kerken, cafes en souvenirwinkels, en de belangrijkste attracties zijn onder andere Klooster van Agios Panteleimon middeleeuws – die nu een populair museum zult u Tentoonstelling van schilderijen.

Andere bezienswaardigheden in de stad is een archeologisch museum, het Byzantijns Museum en het kasteel in het centrum van de Middeleeuwen.

Ioannina heeft ook vele orthodoxe kerken, drie moskeeën en een synagoge. Moskee “Fethiye” uit 1795, die dateert uit de jaren 1400.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Ioannina National Airport, 4 mijl ten noordwesten van het centrum gelegen. Vanaf hier zijn er directe vluchten naar zowel Athene en Thessaloniki.