Autoverhuur Keflavik Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Keflavik Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Keflavik Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Keflavik Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Keflavik Luchthaven

Autohuur Keflavik Luchthaven
Auto huren Keflavik Luchthaven

Keflavik International Airport (KEF) – die de IJslandse naam Keflavikurflugvollur-is de grootste luchthaven van IJsland. Het is gelegen nabij het ​​kleine centrum van de stad Keflavik, ongeveer 50 km ten noordoosten van de hoofdstad, Reykjavik.De luchthaven heeft twee start-en landingsbanen en bedient ongeveer twee miljoen passagiers per jaar. Vrijwel alle internationale luchtverkeer te Ijsland gaat naar Keflavik Airport en de luchthaven is ook de belangrijkste hub voor Icelandair.

Vanaf Keflavik Airport is de vaste routes naar een aantal bestemmingen in Europa en Amerika.

De meeste passagiers die aankomen op Keflavik Airport, de Reykjavik als de eerste bestemming en de hoofdstad als de beste met bus naar de luchthaven.Men kan natuurlijk ook gebruik maken van een taxi, maar men moet zich bewust zijn dat het relatief duur in IJsland.

Als u een auto wilt, dat is een groot voordeel voor vakantie in te huren IJsland, kunt u een bezoek een van de vele verhuurbedrijven die balies in de aankomsthal te hebben.Het gerenommeerde internationale organisaties als Avis, Hertz, Budget, Europcar, National en Sixt – en IJslandse zoals Akureyrar – zijn hier vertegenwoordigd.

Het dichtstbijzijnde hotel, het is vrij eenvoudig Alex Motel, die hutten en camping biedt. Er is een gratis pendelbus van de luchthaven naar hier. Anders Hotel Keflavik en Icelandair Flughotell in Keflavik stad aan te bevelen.

In de terminal gebouw, is er een goede selectie van winkels (inclusief belastingvrije), en nog veel meer bars en restaurants.