Autoverhuur Legnica

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Legnica

Vind goedkope autoverhuur in Legnica door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Legnica. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Legnica

Autohuur Legnica
Auto huren Legnica

Legnica is een stad gelegen in het westen van Polen aan de grens met Duitsland en de Tsjechische Republiek en heeft haar hoofdkantoor in Silezië regio.De stad heeft een bevolking van 104.178 (2009) inwoners en is gelegen aan de oevers van de rivier de Kaczawa.

De stad staat bekend om een ​​unieke historische gebeurtenis, de Slag van Legnicia 09 april 1241. De Mongolen waren ongeveer naar Oost-Europa binnen te vallen, en was een ontmoeting met een christelijke leger. Van 1945 tot 1990, tijdens de Koude Oorlog, was de stad het hoofdkwartier van de Sovjet-troepen in Polen. Het had een sterke invloed op het leven in de stad en het was verdeeld in Poolse en Sovjet gebieden, de laatste vaak gesloten voor het publiek

Legnica is vooral bekend industrib, in het bijzonder koper en nikkel-industrie belangrijk. Het heeft ook vele historische bezienswaardigheden. Onder de meest interessante zijn de Piast middeleeuwse kasteel gelegen ten noorden van de oude stad en Lubiąż Abbot huis waar koper Museum. De oude stad van Legnica heeft een grote plein met een stadhuis barok.

De stad is bekend om zijn parken en tuinen, en heeft zeven honderd hectare aan groene ruimte, meestal langs de oevers van Kaczawa. Tarninow gebied is bijzonder aantrekkelijk.

In de afgelopen jaren, Legnica vaak gebruikt als een filmset voor films als gevolg van de Gammelby goed bewaard gebleven met Duitse architectuur, dicht bij Duitsland en lage kosten.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is in Wroclaw luchthaven op 75 km van het stadscentrum.