Autoverhuur Maarianhamina

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Maarianhamina

Vind goedkope autoverhuur in Maarianhamina door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Maarianhamina. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Maarianhamina

Autohuur Maarianhamina
Auto huren Maarianhamina

Mariehamn (Fins: Maarianhamina) is Åland de hoofdstad ligt in het zuiden van het eiland. Åland is een autonome, gedemilitariseerde archipel behoort tot Finland, gelegen tussen Zweden en Finland in de Oostzee.Mariehamn is gelegen op het belangrijkste eiland Fasta Åland is enige stad Åland. Mariehamn heeft 11 286 (2012) inwoners.Naast Finse woord en alle burgers Zweeds.

Mariehamn werd opgericht in 1861 op het moment Åland en de rest van Finland maakte deel uit van Rusland.De stad is vernoemd naar de vrouw van Tsaar Alexander II van Rusland, Maria Alexandrovna.

Mariehamn is een belangrijke havenstad en had tot aan de Tweede Wereldoorlog een grote vloot van zeilschepen. De oostelijke haven is een van de drukste in Scandinavië. Er zijn veerboot naar Helsinki en Turku op het vasteland, Stockholm en Kapellskär in Zweden en Tallinn in Estland.

Sinds Åland buiten de EU-douane-zone is het goede tax-free mogelijkheden. Toeristisch verkeer is aanzienlijk en maken hun stempel op de stad die goede accommodatie en eetgelegenheden heeft.

Mariehamn, meerdere gebouwen ontworpen door de Finse architect Lars Sonck, die naar Åland verhuisde als kind. Gebouwen door hem ontworpen zijn de kerk Mariehamn (1927), het hoofdgebouw op de Åland-Maritime College (1927) en Hall (1939). Andere bezienswaardigheden zijn onder Art Museum, museum schip Pommern en Åland maritiem museum.

Mariehamn Airport ligt op 3 kilometer ten noordwesten van het centrum van Mariehamn.