Autoverhuur Maastricht

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Maastricht

Vind goedkope autoverhuur in Maastricht door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Maastricht. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Maastricht

Autohuur Maastricht
Auto huren Maastricht

Maastricht ligt in het zuiden van het Nederland door de Maas, en is de hoofdstad van de provincie Limburg.De stad heeft 121.000 inwoners. Het is een korte afstand van Maastricht naar beide België en Duitsland, en op 35 km in zuidelijke richting is de Belgische stad Luik.

Maastricht is een administratief en commercieel centrum en een belangrijk cultureel centrum voor de provincie. De stad is ook een belangrijk spoorwegknooppunt.

Maastricht is een van de oudste steden van het land, en werd gesticht door de Romeinen als “Trajectum als Mosam”. In de middeleeuwen was de stad een belangrijk centrum van kunst en cultuur. Maastricht is vandaag de dag bekend om onder de letter van de Europese Unie Verdrag van 1992 – het zogenaamde “Verdrag van Maastricht”.

Sommige populaire toeristische attracties in Maastricht zijn st. Servitius Kathedraal van 500 eeuw, de Romaanse “Onze Lieve Vrouwekert” uit 1100’s, 1470’s gerechtsgebouw en de City Hall van 1664.

Veel toeristen bezoeken Bonnefanten museum in de stad – waar deze kunt zien exposities van Romeinse beelden en monumenten.

Maastricht heeft ook vele theaters en kunstgalerijen, evenals een architectuur museum, een lokaal historisch museum, een archeologisch museum en een natuurhistorisch museum.

Daarnaast heeft de stad organiseert jaarlijks carnaval, en hebben vaak evenementen en beurzen in het MECC congrescentrum.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Maastricht Aken Airport, gelegen 14 km ten noordoosten van het centrum.