Autoverhuur Mykonos Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Mykonos Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Mykonos Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Mykonos Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Mykonos Luchthaven

Autohuur Mykonos Luchthaven
Auto huren Mykonos Luchthaven

De internationale luchthaven van Mykonos National Airport (JMK) bevindt zich op de Griekse turistøya Mykonos in de Egeïsche Zee – 4 km ten zuidoosten van het centrum van de belangrijkste stad “Chora” (ook wel “Mykonos”).

Mykonos Airport bedient ongeveer 350.000 reizigers per jaar. Het is geweldig charter verkeer op de luchthaven tijdens het zomerseizoen en er zijn ook regelmatig binnenlandse vluchten van hier naar dergelijke Athene gedurende het hele jaar.Airlines Olympic Airlines en Aegean Airlines vliegt op binnenlandse routes,.

Mykonos Airport werd geopend in 1971 en beschikt over een terminal. Er zijn relatief weinig faciliteiten voor reizigers, maar het vliegveld cafe, duty-free shop, informatiebalie, Cash en korte en lange termijn parkeerplaats. Daarnaast is de internationale autoverhuurbedrijven Avis, Hertz en Sixt kantoren in het terminal gebouw.

Om van het vliegveld naar de stad Mykonos (“Khora”) kunnen gebruik maken van de bus of taxi vervoer. Sommige touroperators bieden gratis shuttle vervoer van de luchthaven naar het hotel.

Om het meeste van dit mooie Griekse eiland te zien, is het raadzaam om een ​​auto te huren, zodat u kunt ontdekken nieuwe plaatsen in hun eigen tempo. Als u de auto te bestellen voordat u op reis naar Mykonos, zal de auto klaar bij aankomst op de luchthaven.