Autoverhuur Mykonos

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Mykonos

Vind goedkope autoverhuur in Mykonos door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Mykonos. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Mykonos

Autohuur Mykonos
Auto huren Mykonos

Het Griekse turistøya Mykonos eiland in de Cycladen, gelegen in de Egeïsche Zee. Het eiland heeft ongeveer 6000 permanente bewoners – en de meeste van hen wonen in de hoofdstad “Khora” – die ook onder de naam “Mykonos”.

In de zomer stijgt de bevolking op het eiland aanzienlijk, wanneer toeristen komen naar vakantie – met een focus op zonne-energie, – strand – en baden.Mykonos is ook bekend om zijn bruisende nachtleven met een groot aantal bars en nachtclubs.

Het landschap van het eiland bestaat uit lage bergen en snijd erik kust met vele baaien en stranden. Hoogste punt meet 364 m

De belangrijkste stad van Chora ligt aan de westkust van het eiland en is beroemd om zijn windmolens, kerken en de witgekalkte huizen met blauwe deuren en smalle straatjes. Er is ook een archeologisch museum, een folklore museum en een maritiem museum. De wijk “Klein Venetië” in Khora is een belangrijke toeristische attractie, met zijn kleurrijke huizen staan ​​op palen in het water.

Mykonos heeft vele prachtige stranden en de westkust is de populaire badplaatsen van Agios Stefanos en Agios Ioannis. Deze laatste is bekend uit de film “Shirley Valentine”.

Er is ferry van Mikonos naar een aantal andere Griekse eilanden – met inbegrip vanSantorini, Paros en Kreta.

De internationale luchthaven van Mykonos Airport, gelegen op 4 km ten zuidoosten van het centrum van de belangrijkste stad.