Autoverhuur Naxos Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Naxos Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Naxos Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Naxos Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Naxos Luchthaven

Autohuur Naxos Luchthaven
Auto huren Naxos Luchthaven

Naxos Island National Airport (JNX) is een kleine luchthaven gelegen op het Griekse eiland Naxos – ongeveer 4 km ten zuiden van de hoofdstad ” Naxos Town “(” Khora “).

De luchthaven heeft geen reguliere internationale vluchten, alleen seizoensgebonden vluchten van / naar de stad van Graz in Oostenrijk.Anders luchtverkeer van Naxos Airport alleen door normale dagelijkse vluchten naar Athene.De luchtvaartmaatschappij Olympic Airways werkt op deze route.

De luchthaven werd geopend in 1992 en beschikt over een terminal. Er zijn weinig faciliteiten voor reizigers op luchthaven van Naxos, maar er is een cafe hier.

Om van de luchthaven naar het centrum, kunt u een bus of taxi. Daarnaast zijn er een aantal hotels die luchthaven transfers voor hun gasten aan te bieden, maar dit moet wel van te voren.

Er zijn geen autoverhuurbedrijven op de luchthaven, maar in het dorp Naxos is de erkende internationale bedrijven zoals Avis, Hertz en Europcar. Met autoverhuur op Naxos, kunt u het eiland te verkennen in uw eigen tempo, en het is heel goed mogelijk om een ​​idyllisch zandstrand helemaal voor zichzelf – zelfs in het hoogseizoen.