Autoverhuur Olsztyn

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Olsztyn

Vind goedkope autoverhuur in Olsztyn door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Olsztyn. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Olsztyn

Autohuur Olsztyn
Auto huren Olsztyn

Olsztyn is een stad aan de rivier de Lyna noordoostelijke Polen ongeveer 170 mijl ten noorden van gelegen Warschau.De bevolking is 175.420 (2011) inwoners.

De stad groeide rond een Duits kasteel ridder, Ordensburg van 1347, dat nu een museum en een van de belangrijkste toeristische attracties en bekende merken. Olsztyn is een charmant Gammelby met romantische straatjes met restaurants en cafes en kleine turf. Onder de historische gebouwen zijn het stadhuis is uit de jaren 1500, Jeruzalem kapel uit 1565, en St. James Cathedral.

De grootste museum is het Museum van Wami en Mazury, die onder andere bekend staat om zijn Kerstkaart collecties. Andere musea, natuur en sport museum. De stad heeft een belangrijke volleybal team, dat heeft geresulteerd in diverse master-AZS UWM Olsztyn

De stad is gelegen in een gebied met veel meren, bossen en vlaktes, zijn er 15 meren binnen de administratieve grenzen van de stad. Dit betekent dat er grote wandelingen rond de stad en de belangrijkste recreatiegebieden met meer parken, beeldhouwwerken en beschermde bossen van beuken, eiken, esdoorn en linde-steegjes.

Michelin-banden fabriek is de grootste werkgever in de regio. Andere belangrijke industrieën zijn voedselverwerking en de productie van meubels.

De dichtstbijzijnde grote luchthaven is Khrabrovo luchthaven, ongeveer 150 km van het stadscentrum. Andere belangrijke luchthavens een paar uur rijden van het hotel gelegen is Gdansk Lech Walesa Airport en luchthaven Warschau Chopin.