Autoverhuur Rzeszów

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Rzeszów

Vind goedkope autoverhuur in Rzeszów door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Rzeszów. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Rzeszów

Autohuur Rzeszów
Auto huren Rzeszów

Rzeszów is een stad in het zuidoosten van Polen met een bevolking van 179.455 (2010) inwoners.Het is gelegen aan weerszijden van Wisłok River, in het centrale deel van het Sandomierska dal niet zo ver van de grens Oekraïne en Slowakije.

Er is een beroemde universiteitsstad, en het is de Rzeszów Universiteit. Al met al ongeveer 50 000 studenten die hun stempel op het culturele leven. De stad is een transport hub met een rivierhaven en een gevarieerde industrie, met name software en computer belangrijk in de stad. In 1991 bezocht paus Johannes Paulus II Rzeszów.Tijdens de viering, bijna een miljoen mensen.

Aangezien de meeste Poolse steden leed zowel stad en vooral de joodse bevolking een tragische lot na de bezetting door het Duitse leger. Tijdens de oorlog werden ongeveer 20.000 Joden vermoord in het getto in Rzeszów. In een stad museum leren over de geschiedenis van de stad die werd gesticht in 1354.

Van de belangrijkste attracties van de stad is de afbrokkelende paleis van de machtige Lubomirski familie en stadhuis uit 1591. De stad heeft een gezellige Gammelby dat zich concentreert rond de markt. 20 km buiten de stad, in de kleine plaats Lancut, ligt het mooie Lancut Castle, die werd gebouwd in de jaren 1600 en nu omgebouwd tot een museum.

Rzeszów-Jasionka Airport (Port Lotniczy Rzeszów-Jasionka) is gelegen in het dorp Jasionka 7,8 km ten noorden van de stad.