Autoverhuur Rzeszów Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Rzeszów Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Rzeszów Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Rzeszów Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Rzeszów Luchthaven

Autohuur Rzeszów Luchthaven
Auto huren Rzeszów Luchthaven

Rzeszów-Jasionka Airport (RZE) is een internationale luchthaven in het dorp Jasionka, 10 km van het centrum van Rzeszów. Steden zijn Krakau (160 km), Lublin (170 km), Lviv, Oekraïne (170 km) en Kosice, Slowakije (170 km).Er zijn bussen tussen de Rzeszów en de luchthaven en taxi.De meeste autoverhuurbedrijven zijn vertegenwoordigd, Auto Europe, Avis, Honk, Zoom en Aexpress.

Een nieuwe passagiersterminal geopend in september 2012. In 2011 bezochten 491 325 passagiersterminal, een stijging van 8 procent ten opzichte van het jaar daarvoor.De drukste route is om Warschau.De low-cost luchtvaartmaatschappij Ryanair zijn degenen die de meeste vluchten van de luchthaven, met inbegrip van Dublin en Londen-Stansted.Lufthansa vliegt naar Frankfurt.In bepaalde seizoenen wordt ook gerelateerd aan bestemmingen zoals items New York.

Rzeszow luchthaven heeft een paar cafes en restaurants, 3 winkels, geldautomaten, wisselkantoor, VIP-kamers en vergaderzalen. Het historische hotel Ostoya Manor Rzeszow Airport ligt op minder dan 2 mijl van de luchthaven.