Autoverhuur Soweto

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Soweto

Vind goedkope autoverhuur in Soweto door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Soweto. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Soweto

Autohuur Soweto
Auto huren Soweto

Soweto is een wijk aan de rand van Zuid-Afrika’s grootste stad, Johannesburg.In deze wijk wonen vandaag de dag ca.. 1,8 miljoen inwoners (2010). Soweto is een overwegend zwarte buurt, en veel van haar burgers behoren tot Johannesburg armste.

Soweto werd een symbool van de Afrikaanse strijd tegen apartheid-systeem in de jaren 1970, en de twee Nobelprijswinnaars Nelson Mandela en Desmond Tutu zowel hier hun oorsprong.

Soweto is ook bekend om de huisvesting van de op twee na grootste ziekenhuizen – Chris Hani Baragwanath Hospital, genoemd naar de zwarte vrijheid held Chris Hani, die werd gedood bij een moordaanslag in 1993.

Meest beroemde attractie Soweto is Mandela House, waar u informatie kunt vinden over het leven van Nelson Mandela en zijn impact op de moderne Zuid-Afrikaanse geschiedenis te krijgen. Een belangrijk doel is ook om mensenrechten, democratie, verzoening, wederzijds respect en tolerantie te bevorderen tussen de verschillende etnische groepen in het land.

Nelson Mandela en zijn familie woonde hier 1946/97. Toen Mandela het huis geschonken aan het Soweto Heritage Trust – en in 1999 Mandela House uitgeroepen tot nationaal historisch monument.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Johannesburg International Airport, gelegen 57 km ten noordoosten van Soweto.