Autoverhuur Stalowa Wola

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Stalowa Wola

Vind goedkope autoverhuur in Stalowa Wola door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Stalowa Wola. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Stalowa Wola

Autohuur Stalowa Wola
Auto huren Stalowa Wola

Stalowa Wola gelegen in het zuidoosten van Polen in de regio van Subkarpaten.Het heeft een bevolking van 64 353 (2008) inwoners.

Stalowa Wola is een van de jongste steden in Polen. Het werd ontworpen in de jaren ’30 voor de werknemers op Huta Stalowa Wola, een grote staalfabriek die wapens en andere apparatuur creëert voor het leger. Wanneer Huta Stalowa Wola en andere fabrieken werden opgericht in de jaren ’30, het was onderdeel van de strategie van de Poolse regering dat zij zouden worden ver van de grens met Duitsland en de Sovjet-Unie.Dit was met name van belang voor de productie van wapens en high-tech goederen in de jaren tussen de wereldoorlogen.

Stalowa Wola staat bekend als de geboorteplaats van dr. Eugene Lazowski vaak genoemd Polen’s antwoord op Schindler. Tijdens de Tweede Wereldoorlog creëerde de Dr Eugene Lazowski, een militaire arts die behoorde tot de Poolse verzet Armia Krajowa, geruchten over een nep-epidemie Epidemie tyfus in de stad Rozwadów (nu een wijk van Stalowa Wola) en de omliggende dorpen en steden. Hij speelde voor de Duitse gezondheidszorg angst en ideeën van zuiverheid en een geschatte 8.000 Poolse joden gered van een wisse dood in nazi-concentratiekampen. Uit angst voor besmetting, werden ze niet naar concentratiekampen gestuurd.

De dichtstbijzijnde grote luchthaven in de buurt Rzeszów-Jasionka Airport, 66 km van het centrum van de stad.