Autoverhuur Vaasa Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Vaasa Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Vaasa Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Vaasa Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Vaasa Luchthaven

Autohuur Vaasa Luchthaven
Auto huren Vaasa Luchthaven

Vaasa Airport (VAA) is 9 km ten zuidoosten van Vaasa centrum (door de Finse westkust), en is Finland 5e grootste luchthaven. Het dient meer dan 320.000 passagiers per jaar.

De luchtvaartmaatschappijen die Vaasa Luchthaven gebruiken om de reguliere lijnvluchten, is Blue1 (Helsinki, Stockholm ), Finnair (Helsinki) en Finncomm Airlines (Helsinki). Een aantal verschillende luchtvaartmaatschappijen ook gebruik maken van Vaasa Airport naar het charter – inclusief naar Bulgarije, Canarische Eilanden, Griekenland, Spanje, Turkije en Thailand.

Vanaf het vliegveld naar het centrum van Vaasa kan beide benen elke bus of taxi. Als u een auto wilt huren, zijn er verschillende mogelijkheden binnen de luchthaven. Een aantal van de gereputeerde internationale autoverhuurbedrijven hebben kantoren hier – met inbegrip van Avis, Budget, Hertz, Europcar en Sixt.

Vaasa Airport heeft een restaurant en een cafe, maar er zijn geen hotels in de buurt van het vliegveld. De dichtstbijzijnde hotels zijn gelegen in Vaasa stad, en een aantal van hen bieden airport pick-up als u vooraf besteld.