Autoverhuur Aken

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Aken

Vind goedkope autoverhuur in Aken door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Aken. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Aken

Autohuur Aken
Auto huren Aken

Aken is een Duitse stad gelegen in Noord-Rijnland-Westfalen 40 km ten westen van Keulen op de grens van de Nederland en België.De stad heeft een bevolking van 260.454 (2011) inwoners.

Aken is bekend als een kuuroord met traditie ver terug in de geschiedenis. Het is ontstaan ​​als een Romeinse kuuroord vanwege de hete zwavel bronnen. Het werd verlaten na het Romeinse Rijk tot 768 toen Karel de Grote kwam naar Aken. Hij bouwde een kasteel hier en de stad werd de hoofdstad van het rijk van Karel de Grote. De stad diende als kroningsby voor de Duits-Romeinse keizers tot de jaren 1500.

De stad werd zwaar beschadigd tijdens de 2 Wereldoorlog. Het was de eerste stad die werd gevangen genomen door de geallieerden. Dom van Aken die is begonnen met Karel de Grote is een van de weinige gebouwen die werden beschadigd tijdens de oorlog, en de UNESCO-lijst. Het is ook van Karel de Grote graf zelf.

Andere bezienswaardigheden in de stad zijn het stadhuis (gebouwd in 1530) met zijn vele stijlen van gotiek tot barok, dat staat op de ruïnes van het paleis van Karel de Grote. Twee van de poorten worden achtergelaten, en delen van de middeleeuwse stadsmuren die nog vijf torens. De Joodse synagoge werd verwoest op Kristallnacht 9 november 1938, maar werd gerestaureerd en heropend in 1995.

Dominante economische Aken macht, wetenschap, technologie, informatietechnologie en aanverwante sectoren. Hier ligt een van de belangrijkste van Europa aangesloten onderwijsinstellingen op een hoog niveau, Rheinisch-Westfälische Technische Hochschule, met meer dan 32.000 studenten.

De Internationale Karel de Grote-prijs, een van de meest prestigieuze prijzen van Europa in de stad overhandigd.

Maastricht Aken Airport is gevestigd in Nederland, nabij de stad van Beck ongeveer 40 mijl afstand.Düsseldorf International Airport ligt op 80 km afstand.