Autoverhuur Keulen

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Keulen

Vind goedkope autoverhuur in Keulen door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Keulen. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Keulen

Autohuur Keulen
Auto huren Keulen

Keulen ligt in het oostelijke deel van Duitsland, in Noord-Rijnland-Westfalen.De stad heeft ongeveer 1 miljoen inwoners (2011), en is de 4e hoogste (na Berlijn, Hamburg en München ).

Keulen ligt aan beide zijden van de rivier de Rijn, acht bruggen verbinden buurten. Keulen is een belangrijk vervoersknooppunt en heeft een grote binnenhaven. Keulen onderdeel van stedelijke en industriële regio “Rhein-Ruhr”.

De stad is een belangrijke economische, culturele en historische centrum van de regio en een belangrijk handelscentrum. Het is ook een van de belangrijkste financiële centrum van Duitsland – met een aantal banken en verzekeringsmaatschappijen. Bovendien een University Cologne, waar ca. 50.000 van de bewoners zijn studenten.

In de Oude Stad “Altstadt” is de beroemde Dom van Keulen uit de jaren na 1200. Dit is een rooms-katholieke kathedraal, en een van de beroemdste bezienswaardigheden van de stad. Kathedraal heeft twee torens (157 meter hoog), en is ’s werelds op een na hoogste gotische gebouw. De kathedraal is sinds 1996 al op de UNESCO World Heritage List.

Andere toeristische attracties zijn onder andere Keulen de romaanse kerk “Gross St. Martin” uit de jaren 1200, stadhuis uit 1569 in renaissancestijl, Schnütgen Museum – met tentoonstellingen van religieuze kunst, Museum Ludwig – met tentoonstellingen van hedendaagse kunst en een Romeins-Germaans museum – met archeologische tentoonstellingen.

De stad heeft ook een aantal parken en recreatiegebieden – met inbegrip van “Rheinpark”. Om hier te komen neemt u de kabelbaan “Rheinseilbahn” – die al bestaat sinds 1957. Door Rheinpark is ook de stad dierentuin.

Keulen heeft overigens goede winkels en een bruisend nachtleven.

De luchthaven Keulen / Bonn Airport ligt 15 mijl ten zuidoosten van het centrum.