Autoverhuur Białystok

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Białystok

Vind goedkope autoverhuur in Białystok door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Białystok. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Białystok

Autohuur Białystok
Auto huren Białystok

Białystok is de grootste stad in het noordoosten van Polen en de hoofdstad van de regio Podlawski Voivodeship de buurt van de grens met Wit-Rusland.Het is gelegen aan de oevers van de rivier de Biala bevolking is 294.399 (2009) inwoners.

De stad staat bekend als een ontmoetingsplaats voor verschillende religies, etnische groepen en nationalisten zijn. De etnische en taalkundige verscheidenheid was de reden waarom Ludwik Zamenhof die werd geboren in Bialystok begon te werken aan de universele taal Esperanto te ontwikkelen.

Voor de 2 De Tweede Wereldoorlog, ongeveer 40 procent van de bevolking joden. 27. Juni 1941 werd veroverd door de Białystok Duitsland toen ze de Sovjet-Unie binnenviel. 56.000 Joden werden opgesloten in een getto, dat werd verwoest tijdens de augustus 1943

In de omgeving zijn er vele grote parken, op slechts een paar kilometer afstand is Knyszyńska dat is een beschermd bos met whirlpool Suprasl. Nog een van die, Białowieski National Park, bizons zijn het huis en is een UNESCO World Heritage Site. In narwianski National Park kunt ervaren vele zeldzame vogelsoorten.

De stad heeft vele straten met historische gebouwen en kleine winkels en gezellige cafes. De meest belangrijke historische gebouwen zijn Branickis paleis, het stadhuis en een groot aantal kerken, een van hen is de Maagd Maria kerk. De grootste museum is de Podlaskie Museum in aanvulling op de schilderijen en kunst archeologische, beeldhouwkunst en geschiedenis afdeling.

Białystok-Krywlany Airport is het dichtstbijzijnde vliegveld en geen regelmatige service. De dichtstbijzijnde internationale luchthaven is De luchthaven Warschau Chopin 174 km van Bialystock.