Autoverhuur Klaipėda

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Klaipėda

Vind goedkope autoverhuur in Klaipėda door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Klaipėda. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Klaipėda

Autohuur Klaipėda
Auto huren Klaipėda

Klaipėda (Duits: Memel of Memelburg) is slechts zeehaven van Litouwen. Klaipeda op de Oostzee ten westen van het land – in het bijzonder aan de monding van de rivier de Memel. De stad was vroeger Duits. Home naar iets minder dan 200.000 mensen in Klaipeda, de haven is een veerverbinding naar de Zweden, Denemarken en Duitsland.Vlakbij de stad zijn de twee populaire badplaatsen Nida Palanga.

Klaipeda werd opgericht in de jaren 1200 door een Duitse ridderorde, en was een belangrijk handelscentrum in 1500. Later, had de stad iets andere affiniteit (bl.a.underlagt Zweden was een periode in de jaren 1600). Sinds 1923 klaipedia behoorde tot Litouwen – behalve tijdens de periodes 1939-1945 (Duitsland) en 1945-1991 (Sovjet).

In Klaipeda zijn er een aantal vakwerkhuizen, zoals in Denemarken en Duitsland. Het is in alle Duitse gedomineerde architectuur die de stad oude wijken, die anders bestaat uit smalle, schilderachtige straatjes en steegjes domineert. Een groot deel van de historische architectuur van Klaipeda wordt bewaard, waardoor het een toeristische attractie op zich.

Onder de bezienswaardigheden anders zouden we Historisch Museum (gebouwd in 1924) documenteren van zowel Klaipeda en Litouwen de geschiedenis. Ook aandacht besteed moet Litouwen Maritime Museum – die bestaat uit verschillende eenheden – met inbegrip van een algemene maritiem museum, een aquarium en een dolfinarium.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Palanga International Airport, gelegen 34 km ten noorden van Klaipeda.