Autoverhuur Olkusz

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Autoverhuur Polen
  4. chevron_right
  5. Autoverhuur Olkusz

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Olkusz

Vind goedkope autoverhuur in Olkusz door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Olkusz. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Olkusz

Autohuur Olkusz
Auto huren Olkusz

Olkusz is een stad in het zuiden van Polen, niet ver van de grens met de Tsjechische Republiek en Slowakije, ongeveer 30 mijl ten noordwesten van Krakau.Het heeft 37.552 inwoners (2006) en is de belangrijkste stad in de regio Olkusz.

De eerste geschreven document te verwijzen naar de stad is vanaf 1299. De stad werd oorspronkelijk bestuurd door de burgers van Duitse afkomst, en de bewoners waren meestal rijke vanwege blygruver gebied. Ook zilver is hier te vinden.

De stad ligt aan de rivier de Baba volgende Krakowsko-Częstochowska Highlands. Ongeveer 40 mijl ten westen van de stad is de stad van Czestochowa bezocht door ongeveer vijf miljoen toeristen en pelgrims per jaar. Pilgrim is de Zwarte Madonna van Czestochowa, ook wel de Zwarte Maria, bewaard in klooster Jasna Góra in de stad en vele wonderen verricht.

Dicht bij Krakow, een van de meest bezochte steden van Polen, staat ook centraal Olkusz.

Een van de meest bekende beelden in de wereld die worden gebruikt als illustraties van de Holocaust wreedheden door Rabbi Moshe Dayan de Hagerman, een rechter in Olkusz, worden belachelijk gemaakt en misbruikt door Duitse soldaten. Het beeld werd later geïdentificeerd door mensen die de oorlog overleefden en gedateerd op 31 in juli 1940, ook wel “bloed woensdag in Olkusz»

De dichtstbijzijnde grote luchthaven is Johannes Paulus II de internationale luchthaven Krakau-Balice, 39 km van het centrum van Olkusz, Polen.Een andere grote luchthaven is Katowice International Airport, 51 km verderop.