Autoverhuur Kielce

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Autoverhuur Polen
  4. chevron_right
  5. Autoverhuur Kielce

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Kielce

Vind goedkope autoverhuur in Kielce door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Kielce. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Kielce

Autohuur Kielce
Auto huren Kielce

Kielce is een stad in het centrum van Polen gelegen tussen Krakau en Warschau met 204.891 inwoners (2009).Het is ook de hoofdstad van de regio Świętokrzyskie Voivodeship. De stad ligt aan het Heilig Kruis Bergen zijn de oudste bergen aan de oevers van de rivier Silnica.

Kielce is een industriële stad met een nadruk op de zware industrie en de voedingsmiddelenindustrie. Kalksteen mijnen in het gebied waren lang de economische motor. De meer dan 900 oude stad heeft vele bezienswaardigheden en een bruisend Gammelby waar het beschikbaar is een marktplaats uit 1700. Het oudste gebouw is een kathedraal uit 1100 dat is gerestaureerd bij verschillende gelegenheden. Om op te treden wordt Sienkiewicza straat die vanaf het station naar Moniuszki plaats een goede optie. Op Wolnosci plein is er een goede selectie van cafes en restaurants.

In de nabije Kielce, zijn er vijf verschillende natuurparken en reservaten, een van de meest populaire is het Heilig Kruis Bergen en geschikt om te wandelen. Er is ook een klooster uit de jaren 1400 die een bezoek waard zijn. In Kadzielnia Nature Reserve is er een amfitheater met zitplaatsen voor 5.000 mensen, en kalksteen geeft het een unieke sound. Het staat bekend om zijn kristalheldere water.

De dichtstbijzijnde grote internationale luchthaven is Johannes Paulus II Balice Airport ligt ongeveer 140 kilometer ten zuiden gelegen, net buiten Krakau.Luchthaven Warschau Chopin ligt op 175 km noordelijker.