Autoverhuur Lublin

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Autoverhuur Polen
  4. chevron_right
  5. Autoverhuur Lublin

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Lublin

Vind goedkope autoverhuur in Lublin door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Lublin. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Lublin

Autohuur Lublin
Auto huren Lublin

Lublin is ongeveer. 160 km ten zuiden van de Poolse hoofdstad, Warschau, en heeft ongeveer 350.000 inwoners (2008).De stad is ook een centrum van handel en onderwijs, en de beroemde Marie Curie Universiteit is hier.

De stad Lublin werd voor het eerst vermeld in de jaren na 1200 – en had zijn hoogtijdagen in de jaren 1500, vanwege zijn strategische ligging tussen Krakau (voormalige hoofdstad van Polen) en Vilnius (hoofdstad van Litouwen ).Het had toen een multi-cultureel karakter, en was een belangrijk centrum voor zowel het jodendom als de christelijke reformatie beweging. Onder 2 De Tweede Wereldoorlog was een van de ergste nazi-concentratiekampen – Majdanek – rechts gebouwd door de stad. Tijdens de oorlog, de joodse bevolking van Lublin teruggebracht van meer dan 42.000 naar circa 4.500 – een onvoorstelbare tragedie.

Veel van Lublin vikstigste bezienswaardigheden liggen op loopafstand van elkaar in het centrum van de stad. Dit omvat de de oude Lublin Kasteel Middeleeuws (gerestaureerd in de jaren 1800) en van de Heilige Drie-eenheid kapel uit de jaren 1300. In de kapel is er de unieke Byzantijnse muurschilderingen uit het begin van de jaren 1400, en sommige nieuwere kunstwerken. Dichtbij Oude van de stad Stadsplein, waar ze hebben ontdekt de fundamenten van een oude 1300-eeuwse kerk (St. Michael’s Church). Er zijn ook een aantal interessante kerken in Lublin.

Het historische centrum is anders meer van de oude stadspoorten bewaard gebleven en heerlijk – en ze dienen als een symbool van Lublin.

Onder de vele musea van de stad en monumenten zijn meer verbonden naar de 2e Wereldoorlog. Het geldt in de eerste plaats naar Majdanek, die het concentratiekamp wreedheden documenteert – maar ook de Gestapo Museum (ook bekend als martelaar Museum).

Lublin is aangewezen als Culturele Hoofdstad van Europa in 2016, en daarvoor in de handel brengen van een aantal geplande evenementen drukken hun stempel op het stadsbeeld.

Lublin is ook een winkelstad, waar een van de historische binnenstad vindt u vele kleine speciaalzaken met souvenirs en lokale specialiteiten. Daarnaast kan worden opgemerkt dat in de buitenwijken van de stad zijn verschillende grote winkelcentra.

Lublin ligt tussen twee internationale luchthavens: Warschau Airport is ongeveer. 160 km ten noordwesten van de stad, terwijl Rzeszow luchthaven is een vergelijkbare afstand ten zuiden van Lublin.